Hodnocení obchodu

4,9 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
20x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JI Avatar autora | 16.3.2019
TT Avatar autora | 12.3.2019
LM Avatar autora | 3.3.2019
S obchodem jsem velmi spokojena, sháněli jsme kočárek, který nám žádný jiný z eshopů nebyl schopen dodat dříve než za 6-8 týdnů, tady nám ho paní sehnala během týdne, jinak komunikace, dodání, vše naprosto super.
PV Avatar autora | 27.2.2019
ES Avatar autora | 25.2.2019
JS Avatar autora | 25.2.2019
Neskutečně dlouhá doba dodání. Po téměř měsíci stále nemám kompletní objednávku. Část objednávky mi již byla zaslána, ale na zbytek pořád čekám... Je mi líto, ale v budoucnu asi zvolím jiný obchod.
ZS Avatar autora | 11.2.2019
Velmi spojojena
ER Avatar autora | 8.2.2019
naprostá spokojenost ve všem
LB Avatar autora | 6.2.2019
Misto 2 rukavic prisly jen jedny, ale pani bez problemu hned zaridila napravu a na vinne nebyla ona, ale centralni sklad.
RP Avatar autora | 1.2.2019
ZM Avatar autora | 31.1.2019
SB Avatar autora | 30.1.2019
Rychle dodani, spokojenost.
VF Avatar autora | 30.1.2019
S obchodem jsem velmi spokojená. Už po několikáté využívám jeho služby. Líbí se mi možnost osobního odběru. Dodací lhůty odpovídají. Pokud nebylo skladem, bez problémů jsem se dovolala a paní byla velmi milá. U nás ve města bohužel obchod s dětským zbožím nemá eshop a je drahý, proto nakupuji v tomto obchůdku, kde mi zboží brácha vyzvedne cestou z práce.
ED Avatar autora | 26.1.2019
JS Avatar autora | 23.1.2019
S obchodem jsem spokojená, pouze s dodáním ne. Měla jsem objednávku poštou, bohužel mi přišla zpráva, že mi zboží dodá Geis a to v pátek. Čekala jsem marně a telefon mi byl vytípnut! S Geisem mám celkově špatné zkušenosti a proto mi je divné,když zadám Poštu, dodá Geis!
PP Avatar autora | 23.1.2019
Rychlé dodání.
LB Avatar autora | 17.1.2019
MK Avatar autora | 17.1.2019
Spokojeni :-)
MP Avatar autora | 16.1.2019
Avatar autora | 10.1.2019

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 23

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.